Professionel skiltning, skilte der virker!

Vi leverer alle former for professionel skiltning. Alt lige fra graverede dørskilte og reversskilte til facadedekorationer med LED lysskilte og store billboards.

Vi leverer et bredt udvalg af både Indoor og Outdoor skilteløsninger.Lysskilte, standerskilte, lysbogstaver, skiltepylon, facade skilte Aalborg

Vi har dygtiggjort os inden for mange forskellige skiltetyper som eksempelvis skilte til byggepladser, facadeskilte, bandeskilte, LED bogstaver med corona belysning til facader, skiltepyloner mv.

Vi opdaterer løbende vores produktion således at vi kan levere både det traditionelle og det nyeste inden for moderne skiltning i højeste kvalitet.

Vi leverer endvidere eksklusive skilteløsninger til kontorer, sikkerhedsskilte, opmærksomhedsskiltning udføres ved eksempelvis at gøre brug af vores unikke digitale LED ure som kan vise både tid og temperatur.

Vi er meget fleksible og samarbejder med de mest kvalitetsbevidste og loyale leverandører i Europa som gør at vores produkter er kvalitetstestet og opfylder vores krav til holdbarhed og levetid i det hårde Skandinaviske klima, herunder blandt andre 3M, Avery og Orafol.

Med mange års erfaring i branchen ved vi hvad vi snakker om når der skal opnås maksimal synlighed og samtidig skiltes med kvalitet.

Skiltning handler om konkret information, opmærksomhedsværdi og sidst men ikke mindst synlighed. - så kontakt os og brug os til det vi er bedst til.

Wika Skilte  -Vi skaber udtryk som giver indtryk...

Søger du og din virksomhed en seriøs samarbejdspartner, så kontakt os enten pr. telefon eller mail.

SE VORES GALLERI HER

Ultimate Web