SKILTE OG VISUELREKLAME I SÆRKLASSE

Hele byens skiltefirma - Aalborg og Nordjylland - et prof. skiltefirma!


Vi har med lang række professionelle leverede og opsatte produkter vist, at vi er en seriøs skilte og reklamevirksomhed. Vi kan med vores mange års erfaring i skilte og reklamebranchen tackle enhver opgave - vi løser alle reklameopgaver - også gerne din!

Vi har stor egenproduktion hvilket gør at vi kan hurtigt omstille os til netop DIN opgave, det gør os meget fleksible og derfor kan vi levere en bred palette af produkter til næsten urimelig kort leveringstid...


Vi er et meget fleksibelt og servicemindet Skiltefirma, hvilket vore nuværende kunder og samarbejdspartnere sætter stor pris på. Vi levere utallige produkter, hvilket gør, at en stor del af vores kunder bruger os som totalleverandør inden for skilte, solfilm, rullende reklamer på eksempelvis personbiler, varebiler, busser og lastbiler. Vi producerer også mange andre reklameløsninger som eksempelvis wallstickers, event- og reklametelte, bannere, reklameflag og ikke mindst LED skilte og bogstaver mv. - Seneste skud på stammen er LED skærme til alle formål.

Vi er ikke som de andre! - vi kører vores helt egen stil, hvilket vores kunder kviterer med positiv respons og stor tilfredshed.

 

Vi forsøger også at gøre det godt online og det kunne være fedt med en kæmpe onlineshop, dog med den udfordring at det vi laver spænder så bredt og vi er dygtigst med væres hænder, derfor vurderer vi at det er bedre at prioritere vores tid og fokusere på den enkelte lokale kundes behov frem for at sidde bag skærmen og udvikle den uendelige webshop. - den inspiration du finder online kan vi også lave og hvis vi ikke har det på lager, så producerer vi det...

 

Du kan læse mere om Skiltefirmaet i Aalborg her.

Klik dig rundt på vores hjemmeside og se referencer mv.
Finder du ikke det du søger, så kontakt os venligst og vi finder herefter en løsning, der passer til dig.

VI ER SPECIALISTER INDENFOR:

 

Læs mere om Wika Skilte

Online shop

WIKA WEBSHOP - BESTIL ONLINE!

Wika Skilte tilbyder også online salg af en lang række produkter til private og professionelle, som på en flot og elegant måde kan præsentere dit hjem eller din virksomhed i reklameøjemed. Klik dig ind på webshoppen her eller vælg en af vores produktkatagorier her nedenfor.

Fragt 39,- ved køb over 500,- FRI FRAGT 

Gælder alle ordre med mindre andet er angivet i produkt teksten.

 


Wallstickers


Skoleskilt


Sikkerhedsskilte

 

LED UR - Talhøjde 10 cm - 230V

LED UR

Navn til cykel - Hvid tekst

Navn til cykel

Pas på os - Kør forsigtigt

Pas på os

Gå til webshoppen

Ultimate Web