SKILTE OG VISUELREKLAME I SÆRKLASSE

Hele byens skiltefirma - Aalborg og Nordjylland - et prof. skiltefirma!
Vi har med lang række professionelle leverede og opsatte produkter vist, at vi er en seriøs skilte og reklamevirksomhed. Vi kan med vores mange års erfaring i skilte og reklamebranchen tackle enhver opgave - vi løser alle reklameopgaver - også gerne din!

Vi har stor egenproduktion hvilket gør at vi kan hurtigt omstille os til netop DIN opgave, det gør os meget fleksible og derfor kan vi levere en bred palette af produkter til næsten urimelig kort leveringstid...


Vi er et meget fleksibelt og servicemindet Skiltefirma, hvilket vore nuværende kunder og samarbejdspartnere sætter stor pris på. Vi levere utallige produkter, hvilket gør, at en stor del af vores kunder bruger os som totalleverandør inden for skilte, solfilm, rullende reklamer på eksempelvis personbiler, varebiler, busser og lastbiler. Vi producerer også mange andre reklameløsninger som eksempelvis wallstickers, event- og reklametelte, bannere, reklameflag og ikke mindst LED skilte og bogstaver mv. - Seneste skud på stammen er LED skærme til alle formål.

Vi er ikke som de andre! - vi kører vores helt egen stil, hvilket vores kunder kviterer med positiv respons og stor tilfredshed.

Du kan læse mere om Skiltefirmaet i Aalborg her.

Klik dig rundt på vores hjemmeside og se referencer mv.
Finder du ikke det du søger, så kontakt os venligst og vi finder herefter en løsning, der passer til dig.

VI ER SPECIALISTER INDENFOR:

 

Læs mere om Wika Skilte

Online shop

WIKA WEBSHOP - BESTIL ONLINE!

Wika Skilte tilbyder også online salg af en lang række produkter til private og professionelle, som på en flot og elegant måde kan præsentere dit hjem eller din virksomhed i reklameøjemed. Klik dig ind på webshoppen her eller vælg en af vores produktkatagorier her nedenfor.

Fragt 39,- ved køb over 500,- FRI FRAGT 

Gælder alle ordre med mindre andet er angivet i produkt teksten.

 


Wallstickers


Skoleskilt


SikkerhedsskilteByggeskilte


Solfilm


Stafferinger

Gå til webshoppen

Ultimate Web