Kend Wika Skilte på kvaliteten!

Wika Skilte går ikke på kompromis med kvaliteten på vore produkter.
Du er altid sikker på at få udført et godt og seriøst stykke arbejde når du vælger at bruge Aalborgs skiltefirma, Wika Skilte.
For at opretholde alle vores egne kvalitetskrav som hele Byens Skiltefirma, gør vi alt for at opgradere vores produktionsmaskiner, så vi er i stand til at levere både det traditionelle og det nyeste inden for moderne skiltning og reklame.

Vi har stor egenproduktion, hvilket gør at vi kan opretholde en kort leveringstid, samt gør at vi agerer underleverandører for flere reklamebureauer og grafiske virksomheder. Langt størstedelen af vores klistermærker og skilteproduktion foregår "in house", så vi kan med stolthed sige at vi leverer DANSK PRODUCERET KVALITET til fornuftige priser og samtidig gør vi hvad der står i vores magt for at optimere således at vi også er i front med "grønne" og bæredygtige PVC fri klistermærker og genanvendelige skilteplader.

Søger Jeres virksomhed en seriøs samarbejdspartner - så er Wika Skilte noget for Jer!
På vores hjemmeside har vi indsat lidt billeder af de opgaver vi gennem tiden har løst for vores kunder.
Se udvalgte skilte- og folie opgaver her

- finder du ikke lige den reklameløsning du søger her på hjemmesiden, så kontakt os - herefter finder vi sammen en løsning som matcher Jeres behov!

 Wika Skilte Aalborg, reklameskilte, facadeskilte, klistermærker, sikkerhedsskilte, solfilm, bilreklame, reklameflag,
LED bogstaver og logoer, beachflag, bannere, messestande, bandeskilte, byggepladsskilte, brandskilte osv.

Hele byens skiltefirma - Vi ka´ det hele... 

Ultimate Web