Hos Wika Skilte er vi med på noderne indenfor intelligent SMART-skiltning til både indendørs og udendørs brug. Vi leverer storskærme til events, bandereklamer, mobile enheder mv.

En LED-skærm kan starte som en rigtig god investering men ende med at blive rigtig dyr en af slagsen, når fejl, drift og levetid ikke bliver som forventet.

Vi har gennem årerne haft og har fortsat løbende fokus på markedets udvikling og vi er derfor fuldt ud bevidste om faldgrupper hvilket gør at vi stolt kan tilbyde vores kunder helt op til 5 års GARANTI på alle standard løsninger. 

Med høj fokus på kvalitet kan blandt andet nævnes at vores LED pyloner hovedsageligt opbygges i søvandsbestandig aluminium og syrefast rustfrit stål. Ydermere gør vi meget ud af driftsikkerhed og let brug af software til at betjene vores skærme.

 

Vores facadeskærme er enkle og kan tilpasses alle former for montage og størrelser indenfor 25cm. Alle materialer er nøje udvalgt og er derfor klar til at modstå selv hårde betingelser, derfor får du altid en perfekt skærm, hver gang!

Vi har især fokus på lavt el-forbrug, god farvekalibrering med intelligent hukommelse, temperatur overvågning og styring hvilket forlænger levetiden på skærmens moduler.

Lavt el-forbrug gør det muligt at levere skærmtrailere med op til 36 timers batteridrift, nemt og sikkert!  

 

Vi tilbyder via vores samarbejdspartnere landsdækkende service af alle vores løsninger, hvilket gør at du trygt som kunde kan læne dig tilbage og overlade drift og service til os.

             

 

    

Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

WIKA WEBSHOP - BESTIL ONLINE!

Wika Skilte tilbyder også online salg af en lang række produkter til private og professionelle, som på en flot og elegant måde kan præsentere dit hjem eller din virksomhed i reklameøjemed. Klik dig ind på webshoppen her eller vælg en af vores produktkatagorier her nedenfor.

Fragt 39,- ved køb over 500,- FRI FRAGT 

Gælder alle ordre med mindre andet er angivet i produkt teksten.

 


Wallstickers


Skoleskilt


SikkerhedsskilteByggeskilte


Solfilm


Stafferinger

Gå til webshoppen

Ultimate Web