Få jeres budskaber lyst op

LED skærme kan være med til at øge din virksomheds synlighed og dermed omsætning. Med en investering i en LED skærm fra os har du mulighed for selv kan styre hvilke billeder og videoer, som skal kommunikere jeres budskaber.

Hos Wika Skilte har vi et tæt samarbejde med Servisto, som leverer alt indenfor LED skærme. Vi kan hjælpe med alt og kan råde og vejlede så du får den løsning som matcher netop dit behov.

 

Med reference til Wika Skilte vil du opnå god økonomisk fordel og gode produktfordele på netop den løsning du ønsker, ring gerne til os på 70 23 54 01 og hør mere herom.

 

Udvalget af LED-løsninger består af:

Facadeskærm
LES skærm til en bygning placeret i et område med mange forbipasserende: En god måde at sende netop dit budskab og skabe opmærksomhed.


Pylon
Til en lokation, hvor der passerer mange forbi, vil en pylon med en skærm kunne aktivere de mange forbipasserende.


Flytbar skærm
Perfekt som midlertidig løsning, eller hvis skærmen skal bruges flere steder.


Indendørs skærmsystem
Perfekt i eksempelvis et kontormiljø, et center eller lignende, som skal kunne fjernstyres, vil vi kunne levere professionelle indendørs skærme i størrelsen 55" til 75".

Fjernstyring & Service
Alle LED-løsninger kan fjernstyres med vores specielt udviklet software, hvor der kan tilføjes og fjernes grafik fra skærmen ved brug af mobil, tablet eller pc.

Det er vigtigt for os at alle kunder bliver taget godt hånd om. En serviceaftale består I, at vi overvåger driften for jeres skærm, og såfremt der skulle opstå et problem, vil vi indenfor 72 timer have skærmen fuldt funktionsdygtig igen.

Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

WIKA WEBSHOP - BESTIL ONLINE!

Wika Skilte tilbyder også online salg af en lang række produkter til private og professionelle, som på en flot og elegant måde kan præsentere dit hjem eller din virksomhed i reklameøjemed. Klik dig ind på webshoppen her eller vælg en af vores produktkatagorier her nedenfor.

Fragt 39,- ved køb over 500,- FRI FRAGT 

Gælder alle ordre med mindre andet er angivet i produkt teksten.

 


Wallstickers


Skoleskilt


Sikkerhedsskilte

 

LED UR - Talhøjde 10 cm - 230V

LED UR

Navn til cykel - Hvid tekst

Navn til cykel

Pas på os - Kør forsigtigt

Pas på os

Gå til webshoppen

Ultimate Web