Professionel Autoreklame - Indpakning af biler

- Altid kvalitetsfolie til din bilreklame!

Vi udfører alle former for dekorationer på alle typer personbiler, varevogne, lastbiler og busser. Autoreklame er en af de mest opsigtvækkende reklameportaler, der kan købes for fornuftige penge.

Ved at bruge Wika Skilte sikrer I Jeres autoreklame bliver udført korrekt samt og produceret i de rigtige langtidsholdbare materialer. Størstedelen af bildekorationerne produceres i 3M eller tilsvarende folier for at optimere levetiden og samtidig for at have et godt kvalitetsstempel.


Ved at biler bliver total indpakning i folie, øges reklameværdien markant. Flere og flere har med tiden fået øjnene op for mulighederne for den totale bilindpakning, som giver bilen nyt liv og ”look”.

Økonomi: I forhold til annoncer eller lignende form for reklame, så er det 100% sikkert at din reklameværdi er større ved brug af autoreklame.

Kontakt os for en pris der holder hele vejen!

Det er meget vigtigt at dekorationer på biler bliver udført professionelt og med de rigtige materialer. Vi bruger hovedsageligt 3M folier eller tilsvarende langtidsholdbare produkter.

Samme langtidsholdbare løsninger gør sig også gældende når vi laver Solfilm i alle slags køretøjer!

Kontakt os, så finder vi sammen en løsning som matcher Jeres behov.

SE VORES GALLERI/REFERENCER HER

Ultimate Web