Professionel Autoreklame - Indpakning af biler

- Altid kvalitetsfolie til din bilreklame!

Vi udfører alle former for dekorationer på alle typer personbiler, varevogne, lastbiler og busser. Autoreklame er en af de mest opsigtvækkende reklameportaler, der kan købes for fornuftige penge.

Bilreklame, rullende reklame, Autoreklame, klistermærker til biler

Ved at bruge Wika Skilte sikrer I Jeres autoreklame bliver udført korrekt samt og produceret i de rigtige langtidsholdbare materialer. Langt størstedelen af de bildekorationer vi leverer produceres i langtisdholdbare materialersom gør at din rullende reklame fremstår pæn og flot, også efter 5 år. Derfor anvender vi 3M eller tilsvarende folier for at optimere levetiden og samtidig for at have et godt kvalitetsstempel.


Vi kan levere din bil i total indpakning i klistermærker/folie. På den måde øges reklameværdien markant. Flere og flere har over tid fået øjnene op for muligheden for den totale bilindpakning, som giver bilen nyt liv og ”look”.

Økonomi: I forhold til annoncer eller lignende form for reklame, så er det 100% sikkert at din reklameværdi er større ved brug af autoreklame.

Kontakt os for en pris der holder hele vejen!

Hos Wika Skilte udfører vi selv 100%  dekorationer på biler og hos os bliver de enkelte opgaver udført professionelt og med de rigtige materialer.

 

Vi leverer bildekorationer i langtidsholdbare materialer hvilket også gør sig også gældende når vi laver auto solfilm i alle slags køretøjer!

Kontakt os, så finder vi sammen en løsning som matcher Jeres behov.

SE VORES GALLERI/REFERENCER HER

Ultimate Web