Solfilm til bilen / Solfilm til bygninger, facader / Solafskærmning til din virksomhed eller privat

Solfilm:  En bil er en stor investering, så hvorfor resikere at gå ud og få en dårlig oplevelse, når vi har kvaliteten og den gode service lige ved hånden. For dig som kunde handler det om at få et produkt, der virker efter hensigten. - vi er ikke de billigste, men vi lover at levere et godt produkt og samtidig tage os godt af din bil...

Vi lagerfører 3 typer autofilm med lysgennemgang på 5%, 20% og 35%. Wika Skilte giver hele 10 års garanti på vedhæftning og falmning af filmen. Langt størstedelen af vores kunder vælger den mørke 5%.

Vores autosolfilm er konstrueret med en kraftig gennemsigtig klæbeteknologi som skaber en helt glasklar og stærk binding, der hverken bobler eller skaller af.

Autosolfilm reducerer solens stråler og skaber et bedre klima for passagerer, og dyr i bilen. Kørekomforten øges, samt filmen reducerer solens stikkende stråler markant med op til 60% og samtidig mindsker falmning på bilens interiør.

Hvad er lovligt?  Det er lovligt at montere solfilm i alle ruder fra "B" stolpen og bagud. Dvs. alle ruder bag føresædet.

Solfilm og solafskærmning til bygninger:  Effekten ved investering og opsætning af solfilm kan være rigtig god – men det kræver den rigtige rådgivning og valg af produkt til hver enkelt bygning og glastype. 

Der er flere interne og eksterne forhold der spiller en rolle i forbindelse med udbyttet ved brug af solfilm til bygninger. Derfor prioriterer Wika Skilte en seriøs og professionel rådgivning omkring valg af løsning til netop din bygning. - Vi anbefaler som oftest 3M solfilm.

Ved at montere bygningsfilm kan man typisk reducere rumtemperaturen med op til 5 grader og filmen nedbringer graden af blænding markant. Et eksempel på to identiske rum i Aalborg sænkede vores neutrale standardfilm 4,2 grader, hvilket gjorde kunden yderst tilfreds med resultatet. Det er muligt at opnå endnu større reduktion, dog kræver det at der anvendes spejlfilm som er den film som er mest varme afvisende, men måske ikke en film hvis udseende egner sig til alle bygninger.

Ved at få monteret planglasfilm kan man mærkbart reducere blænding i f.eks. computerskærme. Blænding fra dagslys kan bl.a. give øjenirritation, træthed, hovedpine og kan medføre forkerte arbejdsstillinger. Alle bygningsfilm fra Wika Skilte har et UV afvisende filter på ca. 99%.

Vi fører et bredt sortiment af 3M´s planglasfilm. Vi monterer også gerne i nogle tilfælde alternative filmtyper til favorable priser. Dog kan vi desværre ikke give samme garantier på holdbarhed mv. som ved brug af solfilm fra 3M.

FAQ: Vi bliver dagligt kontaktet af kunder som ønsker den film man ikke kan se ind ad og samtidig se ud ad... - den film findes desværre ikke, der findes film som gør det sværere at se ind, men kontakt os endeligt alligevel, vi har et par løsningsforslag på hvad man så kan stille op i stedet... :-)

Vi hjælper gerne med at vælge den film I har brug for, så kontakt os for mere information herom.

Ultimate Web