Solfilm til bilen / Solfilm til bygninger, facader / Solafskærmning til din virksomhed eller privat

Solfilm:  En bil er en stor investering, så hvorfor gå ud og få en dårlig oplevelse et sted, når vi har kvaliteten og den gode service. For dig som kunde handler det om at få et produkt, der virker efter hensigten. - vi er ikke de billigste, men vi lover at levere et godt produkt og samtidig tage os godt af din bil...

Vi lagerfører 3 typer autofilm med lysgennemgang på 5%, 20% og 35%. Wika Skilte giver hele 10 års garanti på vedhæftning og falmning af filmen. Langt størstedelen af vores kunder vælger den mørke 5%.

Vores autosolfilm er konstrueret med en kraftig gennemsigtig klæbeteknologi som skaber en klar og stærk binding, der hverken bobler eller skaller af.

Autosolfilm holder kraftige solstråler og solvarme ude og skaber et bedre klima for passagerer, og dyr i bilen. Køre-komforten øges, samt filmen reducerer solvarmen med op til 25% og samtidig mindsker falmning på bilens interiør.

Hvad er lovligt?  Det er lovligt at montere solfilm i alle ruder fra "B" stolpen og bagud. Dvs. alle ruder bag føresædet.

Solfilm og solafskærmning til bygninger:  Effekten ved investering og opsætning af solfilm kan være rigtig god – men det kræver den rigtige rådgivning og valg af produkt til hver enkelt bygning og glastype. 

Der er flere interne og eksterne forhold der spiller en rolle i forbindelse med udbyttet ved brug af solfilm til bygninger. Derfor prioriterer Wika Skilte en seriøs og professionel rådgivning omkring valg af løsning til netop din bygning. - Vi anbefaler 3M solfilm.

Ved at montere bygningsfilm kan man typisk reducere rumtemperaturen med op til 5 grader og filmen nedbringer graden af blænding markant. Et eksempel på to identiske rum i Aalborg sænkede vores standardfilm 4,2 grader og kunden er yderst tilfreds med resultatet.

Ved at få monteret planglasfilm kan man mærkbart reducere blænding i f.eks. computerskærme. Blænding fra dagslys kan bl.a. give øjenirritation, træthed, hovedpine og kan medføre forkerte arbejdsstillinger. Alle bygningsfilm fra Wika Skilte har et UV afvisende filter på ca. 99%.

Vi fører et bredt sortiment af 3M´s planglasfilm. Vi monterer også gerne i nogle tilfælde alternative filmtyper til favorable priser. Dog kan vi desværre ikke give samme garantier på holdbarhed mv. som ved brug af solfilm fra 3M.

Vi hjælper gerne med at vælge den film I har brug for, så kontakt os for mere information herom.

 

Solfilm har forskellig effekt afhængig af hvor meget lysindfald der ønskes bevaret og om det primært er varme, blænding eller et falmnings problem der ønskes løst.

Ultimate Web